Introductie actie

Exclusieve introductie actie! Start 2024 op volle kracht met Installatiemanager. Grijp je kans met deze exclusieve aanbieding!

Blue And White Illustrative 3 Tips In Digital Marketing Instagram Post

Installatiemanager is hét gereedschap voor de specialist

die producten levert én installeert.

Wat Is Installatiemanager?

Geboren uit de praktische noodzaak van vakmensen zoals jij, biedt Installatiemanager een mix van standaardfunctionaliteit en op maat gesneden precisie. Installatiemanager is een krachtig platform welke complexe workflows omzet in een soepel, efficiënt traject – van eerste klantcontact tot succesvolle oplevering.

In de praktijk is Installatiemanager als een pak op maat; perfect afgestemd op jouw unieke bedrijfsvoering en flexibel genoeg om mee te groeien met elke uitdaging. Of het nu gaat om het automatiseren van offertes, het plannen van projecten of het realiseren van een foutloze facturatie, Installatiemanager staat garant voor een versnelling in je bedrijfsprocessen en een verhoging van je klanttevredenheid.

Over de introductie actie

Speciaal voor de snelle beslissers onder ons hebben we een onweerstaanbare deal samengesteld. Hoe het werkt?

Voor de eerste vijf aanmelders
(1 t/m 5)

De eerste vijf aanmeldingen ontvangen de volledige implementatie helemaal gratis. Alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ook nog eens drie maanden gratis gebruik bovenop.

Voor de volgende vijf aanmelders
(6 t/m 10)

Ben je net iets later? Geen zorgen, ook dan hebben we een topdeal voor je. De implementatie krijg je voor slechts €250,-, ipv €750. Natuurlijk ook voor jou de eerste drie maanden gratis gebruik van de software.

Aanmelders 11 tot en met 15
(11 t/m 15)

Je implementatie kost bij aanmelden €500,-, wat een fantastische deal is gezien de tijd die je uitspaart en waarde die je ervoor terugkrijgt. En uiteraard, ook jij kunt onze software de eerste drie aamnden kosteloos gebruiken.

Voor de laatste vijf aanmelders
(16 t/m 20)

Ook voor de latere aanmelders hebben we een mooie actieprijs. De implementatie voor €750 en drie maanden gratis gebruik van onze software. Zo kun je zelf ontdekken wat wij jouw bedrijf kunnen bieden.

Plan direct een afspraak in!

2

Hallo, mijn naam is Johan

Tijdens ons gesprek zal ik je een rondleiding geven door onze software. Als eigenaar van een klein isolatiebedrijf kwam ik snel tot het besef dat efficiëntie in mijn klant- en bedrijfsprocessen essentieel was. Ik had een visie voor een oplossing die minimale tijd en energie zou vergen, zodat ik me kon focussen op waar ik goed in ben: de uitvoering van mijn isolatiewerk.

Herkenbaar? Plan dan direct een demo in en laten we hier snel verder over praten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

O.a. Aanbiedingen  |  Updates  |  Tips & Tricks  |  Downloads