Over Installatiemanager

Installatiemanager is een jong bedrijf, opgericht door een groepje ervaren ondernemers. Wij laten ondernemers zoals jij – bedrijven die producten leveren én installeren – sneller, beter en handiger kunnen werken.

Beter en georganiseerder werken betekent ook dat je meer business kunt binnenhalen. En dat zorgt weer dat je bedrijf kan groeien, zonder dat jij het overzicht kwijtraakt. 

Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we Installatiemanager zo gemaakt dat je snel kunt starten, voor een redelijk maandelijks bedrag. Zonder eerst een lang en duur project te moeten opzetten, zonder garantie dat het je ook wat oplevert.

Zullen we samen verder groeien?

We praten hier dagelijks praten met ondernemers zoals jij. Mensen die vloeren leggen, kachels plaatsen, zonnepanelen op daken leggen of als missie hebben iedereen van het perfecte alarmsysteem te voorzien. Ondernemers die kwaliteit willen leveren en goede service en die verder willen gaan waar anderen afhaken.

Ondernemers die, net als jij, een mooi bedrijf hebben met een mooi product en die willen focussen op het bedienen van hun klanten en het laten groeien van hun bedrijf. Niet op het zoeken naar papieren en Excel-bestanden, ‘s avonds laat nog offertes maken en eindeloos veel telefoontjes.
Installatiemanager is er, zodat jij het goede gereedschap hebt om je bedrijf te runnen.

Johan

Johan

Relatie manager

Marc

Marc

Business developer

Arjan

Arjan

Directeur, software, implementatie

Contact

Telefoon

Email

info@installatie-manager.com

Bezoekadres

Tesselschadestraat 155
8023 BL Zwolle

KvK nummer

75748312