Minder gedoe, meer leveren!

Klanten weten je
online te vinden
Je kunt de aanvragen
maar moeilijk aan
Tijd voor
Installatie-manager.com
l

Meer offertes

Meer professionele offertes versturen in minder tijd

één omgeving

Klant en team werken en communiceren in één online omgeving, voor een goed geïnformeerde en blije klant

Z

Bespaar

Automatiseer proces en administratieve handelingen en bespaar 1 à 2 dagen per week

Lever meer! Met de MKB software van Installatie-Manager.com

De basis:
Van lead tot verkoop, uitvoering en factuur

 

 

Een offerte is meer dan alleen een prijsvoorstel. Het is je visitekaartje, een eerste indruk voor de klant dat laat weten hoe goed jij bent. En dat de klant op jou kan vertrouwen.

Onze online klantomgeving biedt dat vertrouwen. Door overzicht in het proces, snelle reactie op vragen en een duidelijk inzicht in wat en voor welke klanten er iets gedaan moet worden.

Doordat ook de rest van je proces, uitvoering en facturatie, klantgericht is en daardoor een fijne ervaring voor je klant is, creëer je ambassadeurs voor jouw bedrijf. 

 

Aan de slag

De volgende opties zijn mogelijk om te starten:

Demo
In slechts 10 minuten van je tijd laten we je Installatie Manager zien als tipje van de sluier hoe het jou bedrijf kan helpen.

Stappenplan op maat
Als je overtuigt bent van de meerwaarde van Installatie Manager maar nog vragen hebt over wat dit voor jou betekent, maken we een stappenplan op maat. Hierin schetsen we welke stappen we nemen om jouw bedrijf met Installatie Manager te laten werken.

Direct starten
Direct aan de slag kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op, zodat je binnen no-time kan starten met Installatie Manager!