Software voor laadpaalinstallateurs

De wereld van elektrisch rijden groeit snel, en daarmee de vraag naar professioneel geïnstalleerde laadpalen. Als laadpaal installateur ben je een essentiële schakel in deze transitie. Maar hoe houd je alles georganiseerd en werk je efficiënt samen met relevante partijen, zoals leasemaatschappijen en garages? Het antwoord is Installatiemanager.

Onze software helpt je groeien door een optimale voorbereiding en documentatie

Een gedetailleerde opname voorafgaand aan een installatie kan veel problemen voorkomen. Met onze software kan je eenvoudig foto’s maken en uploaden van belangrijke installatiepunten, zoals de meterkast, de locatie van de laadpaal, en de loop van de kabels. Dit biedt je team duidelijkheid en vermindert de kans op miscommunicatie of fouten.

Onze software maakt het ook eenvoudig om samen te werken met andere belanghebbenden, zoals leasemaatschappijen en garages. Deel projectstatussen, documentatie en andere relevante informatie eenvoudig en snel met je partners. Hiermee faciliteert Installatiemanager een naadloze en efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen.

 

 

Colorful Planner Mobile App Promotion Instagram Post (1200 x 1080 px) (2)

Digitaal overzicht

Met een speciale app voor de buitendienst, gekoppeld aan het volledige systeem, worden alle handelingen uit het werkveld direct zichtbaar in de tool. Foto’s van het uitgevoerde werk kunnen meteen worden toegevoegd. En ondertekenen? Dat kan natuurlijk ook digitaal. Zo kan iedereen zien dat alles in orde is en de levering en installatie goed zijn verlopen.

1-op-1 contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij begeleiden je bij de implementatie en installatie van het pakket, en bieden ondersteuning op maat om je bedrijf te laten groeien. Door dagelijks te praten met professionals zoals jij, blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en uitdagingen in de branche.

We praten dagelijks met ondernemers zoals jij. Mensen die isolatiemateriaal aanbrengen, vloeren leggen, kachels plaatsen, of zonnepanelen op daken installeren. Ondernemers die kwaliteit en uitstekende service willen leveren en die verder gaan dan waar anderen stoppen. Ondernemers die een prachtig bedrijf hebben met een hoogwaardig product en die zich willen focussen op het bedienen van hun klanten en het laten groeien van hun bedrijf.

Johan oprichter van Installatiemanager

Proof of concept

Wat betekent werken met Installatiemanager voor jouw bedrijf? Met een Proof of Concept geven we je een voorproefje, volledig toegespitst op jouw situatie. Maak nu een vrijblijvende afspraak voor jouw stappenplan naar minder gedoe en meer leveren.

Hiernaast kun je direct vrijblijvend een afspraak inplannen!

 

Wordt volledig ontzorgd

Als je kiest voor Installatiemanager komen we bij je langs om precies te leren hoe jij wilt werken. Vervolgens passen we jouw werkwijze toe in Installatiemanager en maken we accounts aan voor al je medewerkers. We organiseren ook trainingen voor iedereen en zijn altijd beschikbaar voor vragen. Optioneel bieden we ook het volgende aan:

P

Extra support bij de implementatie van Installatiemanager

Prijs op aanvraagEenmalig

g

Procesoptimalisatie traject met professioneel advies over digitalisering

Prijs op aanvraagEenmalig

Je logo en huisstijlkleuren in alle documenten en berichten naar je klanten

Prijs op aanvraagEenmalig

Professioneel gepersonaliseerd ontwerp van offerte en andere documenten

Prijs op aanvraagEenmalig

Een koppeling met betalingssysteem Mollie

€5,- per basisgebruiker/ maand

t

Incidenten, klachten of reviews module

€10,- / per basisgebruiker / maand

+

API koppeling met boekhoudpakket

€10,- / per basisgebruiker/ maand