Software voor isolatiespecialisten

De isolatiebranche is volop in beweging. Met de voortdurende ontwikkeling van moderne materialen en apparatuur is het essentieel om als bedrijf mee te bewegen. Daarnaast is effectieve planning cruciaal voor isolatiebedrijven, die ook te maken hebben met onderhoud en nazorg.

Onze software helpt je groeien

Onze software is ontstaan vanuit de praktijk. We geloven dat vakkennis de enige basis is voor goede software. Met deze kennis ontwikkelen we een softwarepakket dat alle functionaliteiten biedt die je nodig hebt om de specifieke processen binnen jouw bedrijf te automatiseren. Installatiemanager biedt een totaaloplossing die herkenbaar is voor al je medewerkers. Hierbij worden gegevens eenmalig ingevoerd en vertaalt de dagelijkse praktijk zich naar je financiële administratie.

Colorful Planner Mobile App Promotion Instagram Post (1200 x 1080 px) (2)

Digitaal overzicht

Met een speciale app voor de buitendienst, gekoppeld aan het volledige systeem, worden alle handelingen uit het werkveld direct zichtbaar in de tool. Foto’s van het uitgevoerde werk kunnen meteen worden toegevoegd. En ondertekenen? Dat kan natuurlijk ook digitaal. Zo kan iedereen zien dat alles in orde is en de levering en installatie goed zijn verlopen.

Klantcase Lammertink Isolatie

“De flexibiliteit van IM is wat wij fijn vinden. Ook wordt er meegedacht wanneer er verzoeken worden ingediend. Vooral de communicatie gaat goed. Onze wensen wordt vaak snel opgepakt. Dit is niet standaard bij een softwarepartij. De directe lijnen met IM liggen hieraan ten grondslag. Bijvoorbeeld als iemand per ongeluk een dossier verwijderd wordt dat snel opgepakt. Als wij de vraag op vrijdagmiddag indienen, is dit maandag ochtend alweer opgelost.”

Sjoerd Grobbink – Commercieel manager bij Lammertink Isolatie

1-op-1 contact

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Je bent niet slechts een anonieme gebruiker van ons softwarepakket. Wij begeleiden je bij de implementatie en installatie van het pakket, zodat je gegarandeerd efficiënter zal werken.

We praten dagelijks met ondernemers zoals jij. Mensen die isolatiemateriaal aanbrengen, vloeren leggen, kachels plaatsen, of zonnepanelen op daken installeren. Ondernemers die kwaliteit en uitstekende service willen leveren en die verder gaan dan waar anderen stoppen. Ondernemers die een prachtig bedrijf hebben met een hoogwaardig product en die zich willen focussen op het bedienen van hun klanten en het laten groeien van hun bedrijf.

Johan oprichter van Installatiemanager

Proof of concept

Wat betekent werken met Installatiemanager voor jouw bedrijf? Met een Proof of Concept geven we je een voorproefje, volledig toegespitst op jouw situatie. Maak nu een vrijblijvende afspraak voor jouw stappenplan naar minder gedoe en meer leveren.

Hiernaast kun je direct vrijblijvend een afspraak inplannen!

 

Wordt volledig ontzorgd

Als je kiest voor Installatiemanager komen we bij je langs om precies te leren hoe jij wilt werken. Vervolgens passen we jouw werkwijze toe in Installatiemanager en maken we accounts aan voor al je medewerkers. We organiseren ook trainingen voor iedereen en zijn altijd beschikbaar voor vragen. Optioneel bieden we ook het volgende aan:

P

Extra support bij de implementatie van Installatiemanager

Prijs op aanvraagEenmalig

g

Procesoptimalisatie traject met professioneel advies over digitalisering

Prijs op aanvraagEenmalig

Je logo en huisstijlkleuren in alle documenten en berichten naar je klanten

Prijs op aanvraagEenmalig

Professioneel gepersonaliseerd ontwerp van offerte en andere documenten

Prijs op aanvraagEenmalig

Een koppeling met betalingssysteem Mollie

€5,- per basisgebruiker/ maand

t

Incidenten, klachten of reviews module

€10,- / per basisgebruiker / maand

+

API koppeling met boekhoudpakket

€10,- / per basisgebruiker/ maand