Offertes, calculaties en bereken­ingen

Zit je ‘s avonds vaak nog offertes af te maken? Je bent niet de enige. Het langdurige, vervelende, foutgevoelige handwerk dat komt kijken bij het maken van offertes is een belangrijke frustratie voor heel veel ondernemers zoals jij. Daarom zet Installatiemanager berekeningen in een handomdraai voor je klaar

Een goede offerte begint met een goede opname

daar boek je met Installatiemanager al meteen winst.

Creëer offertes in een handomdraai

Een goede offerte begint met een goede opname, dus daar boek je met Installatiemanager al meteen winst. Alle opnamegegevens, inclusief foto’s en documenten, zitten dus al in Installatiemanager.

Met Installatiemanager hebben alle offertes die je maakt, een professionele uitstraling geheel in de stijl van jouw bedrijf. En omdat je Installatiemanager op ieder apparaat met een internetverbinding kunt gebruiken, kun je er altijd bij.

Automatiseer calculaties

Installatiemanager zet waar dat kan de gegevens automatisch op de offerte. Namen en adressen hoef je dus bijvoorbeeld niet meer over te typen.

Maar het mooiste is de rekenmodule van Installatie Manager. Die stel je (met onze hulp) één keer in voor jouw product. Daarna kun je berekeningen moeiteloos hergebruiken en supersnel je calculaties rondmaken. En de resultaten verschijnen meteen op je offerte, zonder knippen en plakken uit Excel of andere programma’s.

De offertes zijn beter én sneller de deur uit

Jij bent ‘s avonds gewoon vrij en de klant kan digitaal ondertekenen voor nog meer gemak én meer verkoop.

Offertes maken met Installatie Manager

Altijd de goede gegevens bij de hand.

Berekeningen? Eén keer instellen, daarna gaan ze vanzelf

Professionele vormgeving geeft vertrouwen.

Digitaal ondertekenen voor gemak en meer omzet