Opname, inmeten en schouwen

In jouw business staat of valt alles met een goede opname. Die maakt het verschil tussen eindeloos gedoe of een snelle, succesvolle levering. Het verzamelen van opnamegegevens en het omzetten van die gegevens in een perfecte offerte is het hart van Installatiemanager.

Een goede offerte begint bij een goede opname

Met Installatiemanager hou je het allemaal bij elkaar.

Maak je opname efficiënter

 

Na de aanvraag maak je een opname-afspraak. Eén van je mensen komt bij de klant thuis en moet in korte tijd alle informatie verzamelen die nodig is voor een goede offerte.

Daarbij gaat het om metingen en klantwensen, maar ook om foto’s en documenten. Als je werkt met handgeschreven aantekeningen en papieren formulieren, is het ingewikkeld om dat allemaal bij elkaar te houden. Ga je, na de opname, met de offerte aan het werk, dan blijken de foto’s nog in WhatsApp te zitten en de documenten in de mail. En met een beetje pech liggen de aantekeningen nog op het dashboard van een bus.

Mobiele Adviesapp

De mobiele Adviesapp van Installatiemanager zorgt dat je alles al tijdens de opname opslaat in Installatiemanager. Foto’s, berekeningen, metingen: alles netjes bij elkaar, waar iedereen het kan vinden. Nu, tijdens het project en na de oplevering, als er misschien vragen zijn over meerwerk. Dat scheelt heel veel tijd.

Opnames doen met Installatiemanager

Nooit meer opnamegegevens kwijt,
want alles zit in de app.

Nooit meer zoeken
naar foto’s en documenten.

Maak direct na de opname een offerte