Over Installatiemanager

Installatiemanager is een jong bedrijf, opgericht door een groepje ervaren ondernemers. Wij laten ondernemers zoals jij – bedrijven die producten leveren én installeren – sneller, beter en handiger kunnen werken.

 

“De snelheid waarin wijzigingen kunnen worden doorgevoerd, maakt een groot verschil. Alle wijzigingen die in de uitvoer worden gedaan worden direct verwerkt. Dit maakt ons werk effectiever.”

Sjoerd Grobbink – Commercieel manager bij Lammertink Isolatie

De meest complete tool voor installateurs

Beter en georganiseerder werken betekent ook dat je meer business kunt binnenhalen. En dat zorgt weer dat je bedrijf kan groeien, zonder dat jij het overzicht kwijtraakt.

Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we Installatiemanager zo gemaakt dat je snel kunt starten, voor een redelijk maandelijks bedrag. Zonder eerst een lang en duur project te moeten opzetten, zonder garantie dat het je ook wat oplevert.

In Installatiemanager zie je al je aanvragen netjes op een rij. Dus je weet wat je moet doen en je hoeft nooit meer naar gegevens te zoeken. Zo benader je meer leads en haal je meer omzet binnen.

Waarom we Installatiemanager zijn begonnen

We praten hier dagelijks praten met ondernemers zoals jij. Mensen die vloeren leggen, kachels plaatsen, zonnepanelen op daken leggen of als missie hebben iedereen van het perfecte alarmsysteem te voorzien. Ondernemers die kwaliteit willen leveren en goede service en die verder willen gaan waar anderen afhaken.

Ondernemers die, net als jij, een mooi bedrijf hebben met een mooi product en die willen focussen op het bedienen van hun klanten en het laten groeien van hun bedrijf. Niet op het zoeken naar papieren en Excel-bestanden, ‘s avonds laat nog offertes maken en eindeloos veel telefoontjes.

Installatiemanager is er, zodat jij het goede gereedschap hebt om je bedrijf te runnen.

De mensen achter Installatie­manager

2

Johan

Relatiebeheer

5

Arjan

Product specialist

6

Marc

Business developer

3

Elmer

Marketing strateeg

1

Dennis

Marketing specialist

4

Patrick

Product specialist