UITVOERING, PLANNING EN AANSTURING

Als alle informatie in één systeem zit, kun je beter plannen. Als je overzicht hebt over je voorraad, kun je gerichter bestellen. En je kunt veel efficiënter plannen met één systeem dat zorgt dat jij de juiste mensen, het juiste gereedschap en de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plek hebt.
Hoe heerlijk zou het zijn als iedereen zelf kon opzoeken wat hij moest doen, zonder te hoeven bellen of overleggen? Hoeveel tijd zou dat jou en je planners schelen? Installatiemanager werkt ook op de telefoons en tablets van je medewerkers, zodat alle communicatie op één plek blijft.
Omdat je al je leveringen in Installatiemanager plant, hoef je nooit meer ‘op geheugen’ te plannen. Want je weet precies welk werk er die dag of week ligt en je weet precies hoeveel tijd het kost.
De klant heeft zelf ook toegang tot alle informatie en communicatie. Je krijgt dus minder telefoontjes en mails met vragen. Zo zijn jullie meer aan het werk en minder aan het bellen. Zijn er wel vragen? Dan is er het Installatiemanager Berichtencentrum. Dat bewaart berichten automatisch bij het project, zodat ze niet kwijt kunnen raken, zoals geschreven telefoon-aantekeningen. Berichten beantwoord je bovendien wanneer het jou uitkomt.
Installaties uitvoeren met Installatiemanager:

Minder communicatie, meer duidelijkheid

Altijd overzicht over uitgevoerd werk en planning

Alle communicatie op één plek

Vragen? Bellen!

Heb je vragen over Installatiemanager? Bel ons nu meteen op 038-202 28 31 of stuur een mail.

Of vraag de brochure aan