Installatiemanager voor elektrotechniek

Als er een sector is waar er veel veranderingen zijn, is dat wel op het gebied van elektrotechniek. Vaak hebben bedrijven in de elektrotechniek te maken met complexe installaties, die van de tekentafel in de praktijk moeten worden gebracht. Het is dan wel zo handig om hierin ondersteund te worden met de juiste software.

Referentiecase Lammertink Isolatie

“De flexibiliteit van IM is wat wij fijn vinden. Ook wordt er meegedacht wanneer er verzoeken worden ingediend. Vooral de communicatie gaat goed. Onze wensen wordt vaak snel opgepakt. Dit is niet standaard bij een softwarepartij. De directe lijnen met IM liggen hieraan ten grondslag. Bijvoorbeeld als iemand per ongeluk een dossier verwijderd wordt dat snel opgepakt. Als wij de vraag op vrijdagmiddag indienen, is dit maandag ochtend alweer opgelost.”

Sjoerd Grobbink – Commercieel manager bij Lammertink Isolatie

Registreer de juiste dingen

Daarnaast zijn er ook nog eens veel richtlijnen waar monteurs zich aan meten houden om bewust veilig te werken. Het goed kunnen registreren van acties, materialen en systemen is daarom erg belangrijk.

Op deze manier biedt je je klant de mogelijkheid om inzage te krijgen in hoe een offerte of factuur tot stand is gekomen. Dit alles kan binnen 1 systeem, wat het werken niet alleen overzichtelijker, maar ook nog eens makkelijker maakt!

Benieuwd war Installatiemanager kan betekenden voor jouw bedrijf? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de werking van Installatiemanager? Aarzel dan niet een neem volledig vrijblijvend contact met ons op! We laten je graag meer zien!

Ga met de tijd mee

De uitvoering van werkzaamheden voor elektrotechnici veranderd sterk. Automatisering, domotica en andere slimme toepassingen worden steeds meer de norm.

Deze interactieve systemen zijn vaak complex. Daarom is ook op dit gebied de juiste registratie nodig. Niet alleen de installatie, maar ook de nazorg kan vanuit Installatiemanager worden verzorgd.

Storingen en onderhoud kunnen eenvoudig worden beheerd en opgevolgd vanuit 1 oplossing. Bekijk de historie op klantniveau. Zo kun je snel en eenvoudig de nazorg bieden die je klant verdient

Proof of concept

Wat betekent werken met Installatiemanager voor jouw bedrijf? Met een Proof of Concept geven we je een voorproefje, volledig toegespitst op jouw situatie. Maak nu een vrijblijvende afspraak voor jouw stappenplan naar minder gedoe en meer leveren.

Wordt volledig ontzorgt

Als je voor Installatiemanager kiest komen we bij je langs om precies te leren hoe jij wilt werken.
Vervolgens zetten we jouw werkwijze in Installatimanager en maken voor al jouw mensen een account aan. Ook organiseren we voor iedereen een training en we zijn altijd beschikbaar voor vragen. Optioneel leveren we ook het volgende:

P

Extra support bij de implementatie van Installatiemanager

Prijs op aanvraagEenmalig

g

Procesoptimalisatie traject met professioneel advies over digitalisering

Prijs op aanvraagEenmalig

Je logo en huisstijlkleuren in alle documenten en berichten naar je klanten

Prijs op aanvraagEenmalig

Professioneel gepersonaliseerd ontwerp van offerte en andere documenten

Prijs op aanvraagEenmalig

Een koppeling met betalingssysteem Mollie

€5,- per basisgebruiker/ maand

t

Incidenten, klachten of reviews module

€10,- / per basisgebruiker / maand

+

API koppeling met boekhoudpakket

€10,- / per basisgebruiker/ maand