Installatie­­manager voor Isolateurs

Het is flink druk op de isolatie markt. Materialen en materieel wordt steeds moderner en als bedrijf moet je daarop inspelen. isolatie bedrijven hebben ook nog eens te maken met onderhoud, wat maakt dat goed plannen een belangrijk onderdeel uitmaakt voor de uitvoering van je werk.

Klantcase Lammertink Isolatie

“De flexibiliteit van IM is wat wij fijn vinden. Ook wordt er meegedacht wanneer er verzoeken worden ingediend. Vooral de communicatie gaat goed. Onze wensen wordt vaak snel opgepakt. Dit is niet standaard bij een softwarepartij. De directe lijnen met IM liggen hieraan ten grondslag. Bijvoorbeeld als iemand per ongeluk een dossier verwijderd wordt dat snel opgepakt. Als wij de vraag op vrijdagmiddag indienen, is dit maandag ochtend alweer opgelost.”

Sjoerd Grobbink – Commercieel manager bij Lammertink Isolatie

Onze Software

Onze software is ontstaan vanuit de praktijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat vakkennis de enige basis is voor goede software. Alleen daarmee kun je een softwarepakket ontwikkelen dat alle functionaliteiten biedt die nodig zijn voor de automatisering van uw specifieke bedrijfsprocessen. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al je medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar je financiële administratie. Vanuit deze visie ontwikkelden wij Installatiemanager.

Met een aparte app voor de buitendienstmedewerker, die weer is gekoppeld met het gehele systeem. Dit maakt alle acties op uit het werkveld direct inzichtbaar in de tool. Zelfs foto’s van het geleverde werk kunnen direct worden toegevoegd. En ondertekenen? Dat kan natuurlijk ook digitaal. Zodat iedereen kan zien dat alles klopt en dat levering en installatie goed zijn verlopen.

Haal meer uit onze tool door 1-op-1 contact

Bij ons staat het persoonlijke contact centraal. Het is dus niet zo dat je anoniem ons softwarepakket afneemt en vervolgens aan je lot wordt overgelaten. Wij begeleiden je bij de implementatie en installatie van het pakket, zodat jij gegarandeerd efficiënter zal gaan werken.

We praten hier dagelijks praten met ondernemers zoals jij. Mensen die vloeren leggen, kachels plaatsen, zonnepanelen op daken leggen of als missie hebben iedereen van een geisoleerde omgeving te voorzien. Ondernemers die kwaliteit willen leveren en goede service en die verder willen gaan waar anderen afhaken. Ondernemers die, net als jij, een mooi bedrijf hebben met een mooi product en die willen focussen op het bedienen van hun klanten en het laten groeien van hun bedrijf.

Proof of concept

Wat betekent werken met Installatiemanager voor jouw bedrijf? Met een Proof of Concept geven we je een voorproefje, volledig toegespitst op jouw situatie. Maak nu een vrijblijvende afspraak voor jouw stappenplan naar minder gedoe en meer leveren.

Wordt volledig ontzorgd

Als je voor Installatiemanager kiest komen we bij je langs om precies te leren hoe jij wilt werken.
Vervolgens zetten we jouw werkwijze in Installatie Manager en maken voor al jouw mensen een account aan. Ook organiseren we voor iedereen een training en we zijn altijd beschikbaar voor vragen. Optioneel leveren we ook het volgende:

P

Extra support bij de implementatie van Installatiemanager

Prijs op aanvraagEenmalig

g

Procesoptimalisatie traject met professioneel advies over digitalisering

Prijs op aanvraagEenmalig

Je logo en huisstijlkleuren in alle documenten en berichten naar je klanten

Prijs op aanvraagEenmalig

Professioneel gepersonaliseerd ontwerp van offerte en andere documenten

Prijs op aanvraagEenmalig

Een koppeling met betalingssysteem Mollie

€5,- per basisgebruiker/ maand

t

Incidenten, klachten of reviews module

€10,- / per basisgebruiker / maand

+

API koppeling met boekhoudpakket

€10,- / per basisgebruiker/ maand